Hitta utbildning | GRVUX

 

Nu har den ordinarie antagningsperioden och efteranmälan till höstens utbildningsstart avslutats. 

 

Nästa ordinarie ansökningsperiod blir till utbildningarna som erbjuds med start i januari 2019. Dessa utbildningar kommer att vara ansökningsbara mellan den tredje och trettionde oktober.

 

Utbildningarna vänder sig till dig som är folkbokförd i någon av Göteborgsregionens 13 kommuner, se lista nedan. Bor du någon annanstans måste din hemkommun betala utbildningskostnaderna. Skriv i så fall ut din ansökan från ditt studerandekonto. Lämna utskriften tillsammans med betygskopior och eventuellt andra bilagor till vuxenutbildningen i din hemkommun. Bifoga också ett personligt brev där du motiverar varför du önskar läsa i en annan kommun. När din hemkommun lämnat sitt besked till kommunen där ditt förstahandsval anordnas kan vi behandla din ansökan.
 
Kommunerna i Göteborgsregionen: Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö

 

Prata gärna med studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i din hemkommun för att få tips och råd om vilka utbildningsmöjligheter som är tillgängliga och lämpliga för dig. 

 

Gilla och följ GRvux på www.facebook.com/grvux! Där hittar du alltid senaste nytt om de regionalt sökbara yrkesutbildningarna för vuxna i Göteborgsregionen.

Hitta utbildning