Hitta utbildning | GRVUX

 

Nu har sista ansökningsdag i den ordinarie ansökningsperioden till de yrkesutbildningar som erbjuds med start i augusti passerat. Om du har ansökt till denna start och behöver komplettera din ansökan har du möjlighet att göra det till och med den 24/5 (på vår facebooksida kan du se hur du lättast gör det). Antagningsbesked kommer att finnas på sökandes studerandekonto den 24:e eller 25:e juni. 
 
Det går att ansöka till lärlingsutbildningarna nedan enligt uppgift om sista ansökningsdag i listan. 
 
Lagen om ny möjlighet till uppehållstillstånd för vissa ensamkommande, den nya gymnasielagen, trädde i kraft den 1 juli 2018. Du som bor i Göteborgsregionen och har fått ett tidsbegränsat uppehållstillstånd för gymnasiala studier har möjlighet att läsa en yrkesutbildning genom GRvux, även om du saknar de sista fyra siffrorna i ditt personnummer. För att göra en ansökan behöver du kontakta studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i den kommun du bor. Kontaktuppgifterna hittar du här.
 

Prata gärna med studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i din hemkommun för att få tips och råd om vilka utbildningsmöjligheter som är tillgängliga och lämpliga för dig. 

 

Gilla och följ GRvux på www.facebook.com/grvux! Där hittar du alltid senaste nytt om de regionalt sökbara yrkesutbildningarna för vuxna i Göteborgsregionen.

Hitta utbildning